DANIELSEN FOTO'S HANDELSBETINGELSER

 

Ophavsret/copyright:

Danielsen Foto forbeholder sig altid ophavsretten til fotografier m.m., lavet af Danielsen Foto, og billederne må af aftager kun bruges til det formål der er aftalt.

 

Det betyder for aftager:

* At billederne ikke må videresælges og/eller ændres, korrigeres eller beskæres eller bruges til andre formål end det aftalte. Billeder der offentliggøres på internettet og/eller i blad, magasin m.v., skal altid være i original form og med tydelig akkreditering.

* Hvis et billede ønskes redigeret af andre end Danielsen Foto, kan dette kun ske efter forudgående aftale med Danielsen Foto.

* Alle digitale billeder må gerne anvendes på private hjemmesider indsendes til blade og magasiner så længe ovenstående respekteres.

* Ønsker du som aftaler at få billeder, som du selv kan redigere i, kan dette ske ved frikøb af billedet/billederne, jfr. vores prisliste.

* Et frikøbt billede kan anvendes af aftaler uden begrænsninger, dog må billedet ikke videresælges til tredjemand uden forudgående aftale med Danielsen Foto

* Misbrug af Danielsen Foto's ophavsret kan gøres til genstand for erstatningskrav og evt. retsforfølgning.

 

Personoplysninger:
Danielsen Foto indsamler persondata, navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, fra vore kunder med det formål at levere ønskede varer, svare på spørgsmål eller levere ønskede informations/nyhedsmateriale.
Personoplysninger opbevares i højst 5 år. Personoplysninger videregives IKKE til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i persondataloven,

Bestilling:
Du kan bestille varer fra Danielsen Foto påfølgende måder:

1. Via personlig betjening (i vores butik)

2. Via telefonisk bestilling

3. Via bestilling via e-mail

Alle priser på websitet angives inklusiv moms, alle afgifter, told mm. De angivet priser er DDK.
 

Levering:
Der er pålagt et ekspetions- og forsendelsegebyr på 45kr. pr bestilling.
Danielsen Foto benytter primært følgende fragtfirma: Post Danmark
Billederne kan også afhentes i vores butik på Sønderbakken 4, Glud, 7130 Juelsminde.
Leveringstid på bestillinger er primært 2 uger, medmindre andet er aftalt.

 

Fortrydelses - returret:
Da købet er meget personligt og vi ikke kan sælge varen til anden side, og for at vi kan leverer bestillingen indenfor leveringstiden som er 2 uger, har kunden frasagt sig muligheden for fortrydelseret.

Reklamation:
Som forbruger har man efter købeloven 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.
Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret fejlen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores postadresse:

Danielsen Foto
Østrupvej 2, Glud
7130 Juelsminde
Tlf: 2459 0098
Mail.
info@danielsen-foto.dk

eller aflevere det i vores butik på Sønderbakken 4, Glud, 7130 Juelsminde efter aftale.
Såfremt det ovenstående skulle give anledning til spørgsmål, er i altid velkommen til at kontakte os.